64 00 79 00

TAKEAWAY MENY

Forrett

1. AMRAJ MIX PAKORA

Ferske friterte gronnsaker dyppet i krydret linsemel.

2. COCKTAIL SAMOSA

Sprø butterdeig med fyll av grønne erter og potet. Mildt krydret og fritert. (G)

3. ONION BHAJI

Fersk løk dyppet i krydret linsemel og fritert.(G)

4. GOLDEN FRIED PRAWN

Ferske kongereker dyppet i en mildt krydret blanding av hvetemel og maismel
fritert til gyllen i farge. (g,s,k)

5. CHICKEN

Benfri kylling marinert, fritert også sautert i en chili og hvitløks saus. (G,E)

6. JHINGA LAZIZ

Hvitløksmarinerte kongereker sautert i panne. (S,K)

7. CHICKEN SOUP

Krydret kyllingsuppe. G,L,SL,S,E,N,SO,E

Tandoori

8. AMRAJ MIX GRILL

En blandet kombinasjon av susende beinfri kylling, lam og kongereker marinert i yoghurt med sitron og krydder. Grillet til perfeksjon i vår tandoor ovn (G,L,SK,N)

9. TANDOORI CH. TIKKA

Kyllingfilet biter marinert i yoghurt og aromatiske krydder, stekt til perfeksjon i leireovn. (N,G,L )

10. CH. GARLIC TIKKA

Benfri kylling marinert i yoghurt, ingefær, grønn chili og hvitløk. Grillet i leireovn (N,G,L )

11. CH. MALAI TIKKA

Kyllingfilet marinert over natten i en saus av cashewnøtter og kardemomme. Grillet i leireovn. (N,L)

12. LAMB BOTI

Møre biter av lam som har ligget over natten i en spesiell marinade av yoghurt, sitron, krydder,urter og safran. Sortnet av grillen, men saftig inni. (N,G,L)

13. TANDOORI PRAWN

Kongereker marinert i yoghurt med krydder og urter. Grillet i vår tandoor.(N,G,L,SK)

14. PANEER TIKKA

Hjemmelaget indisk ost marinert i yoghurt og aromatiske krydder, stekt i tandoor ovn.(NL)

15. SEEKH KEBAB

Krydret lammekjøttdeig marinert med sitron, koriander og spisskummen. Grillet på spyd.

Kylling

16. AMRAJ CH. CURRY

Benfri biter av kylling kokt med løk, ingefær, hvitløk og urter i en tykk løk – tomat saus. (L)

17. CHICKEN PALAK

Mørt kylling kokt i spinatpure sammen med hvitløk og ingefær.(G,L)

18. CHICKEN VINDALOO

Kyllingbiter tilberedt med krydret skarpe chili, poteter og tamarind for å gi en følelse av sterk mat.(G,L)

19. MANGO CHICKEN

Beinfri kylling kokt i en kremte løk saus, smaksatt med mangopure.(L)

20. CH. GARLIC KARAHI

North West Frontier stil av matlaging blir brukt for å tilberede hvitløks marinert kylling med løk og paprika i en løk saus.

21. CHI. TIKKA MASALA

Aromatiske milde kyllingbiter tilberedt i en kremet masala saus med cashewnøtter, paprika og tomater.(N,L)

22. BUTTER CHICKEN

En god og fyldig karri duppet med krydder og smak. Møre biter av kylling i en rik, silkeaktig “makhni” saus.(N,L)

23. CHICKEN KORMA

En berømt Mughal keiserrett, tilberedt med grillede cashewnøtter og et snev av rosevann og fløte som garnityr.(N,L)

24. CHILLI CHICKEN

Benfri kylling marinert og fritert med kokkens hemmelige krydderblanding, deretter sautert med paprika, løk og hodekål.(L,E,N)

25. JAHANGIRI CHICKEN

Beinfri kylling biter tilberedt med sjampinjong i en kremte nøttesaus, tilsatt rødvin.(L,N)

50. CHICKEN BIRYANI

Marinert og krydret kylling tilberedt i lag med Basmati ris, løk, paprika, tomater, nøtter og krydder.(L)

Lam

26. AMRAJ AMB CURRY

Biter av lam kokt med løk, ingefær, hvitløk og krydder i løk-og tomat saus.

27. BALTI LAMB

Grillede lamme biter tilberedt i en tykk masala saus bestående av tomater, tamarind, ferske løk og sitron. (N,G,L )

28. LAMB BHUNA

Jeg er et avsnitt. Klikk her for å legge til din egen tekst og redigere meg. Det er lett.

29. LAMB VINDALOO

Biter av lam tilberedt med krydret skarpe chili, poteter og tamarind for å gi en følelse av sterk mat. (G,L)

30. LAMB KARAHI

North West Frontier stil av matlaging blir brukt for å tilberede grillet lam med paprika og ferske tomater i en tykk løk saus. (G,L)

31. LAMB KORMA

En berømt Mughal keiserrett, tilberedt med grillede cashewnøtter og et snev av rosevann og fløte som garnityr.(N,L)

32. LAMB T. MASALA

Aromatisk milde lamme biter tilberedt i en kremet masala saus med cashewnøtter, paprika og tomater.(NL)

33. LAMB PALAK

Mørt lam tilberedt med spinatpure, sammen med hvitløk og ingefær.(G,L)

34. LAMB DO PYAZA

Biter av lam tilberedt med fersk løk i en kremte tykk løk – tomatsaus.

35. ROGAN JOSH

Langsomt grytestekt lammekjøtt i Amrajs hjemmelaget garam masala og kashmiri krydder.(G,L)

(G,L)

51. LAMB BIRYANI

Marinert og krydret lam tilberedt i lag med Basmati ris, løk, paprika, tomater, nøtter og krydder.(L)

L)

Sjømat

36. PRAWN KARAHI

North West Frontier stil av matlaging blir brukt for å tilberede grillede kongereker med løk og paprika i løk saus. (G,L,SK)

37. PRAWN ANGARA

Kongereker først grillet og deretter kokt i en kremet saus med en eksotisk kombinasjon av cashewnøtter, chiliflak og eple.(N,G,L,SK)

38. PRAWN GOA

Grillede kongreker møter en symfoni av løk, kokosmelk og en hemmelig krydderblanding i en kremet saus.(N,L,SK)

39. PR. BUTTER MASALA

Kongereker tilberedt i en rik fløyelsmyk og aromatisk makhni saus.(L,SK)

40. FISH CURRY

Steinbit tilberedt i karri saus som stammer fra Kerala med fersk koriander og urter.(G,L,F)

41. FISH ANGARA

Grillet steinbit kokt i en kremet saus med en eksotisk kombinasjon av cashewnøtter, chiliflak og eple.(N,G,L,F)

52. PRAWN BIRYANI

Kongereker tilberedt i lag med Basmati ris, løk, paprika, tomater, nøtter og krydder.(L,SK)

Vegetar

42. SHAHI PANEER

Den kongelige matretten fra det indiske kjøkkenet. Indisk hjemmelaget ost duppet i en rik og kremaktig tomat saus.(N,L)

43. PALAK PANEER

Hjemmelaget indisk ost tilberedt med spinat, hvitløk, urter og krydder. (N,G,L )

44. MIX VEGETABLES

Sesongens grønnsaker tilberedt i en aromatisk kremet saus.(L)

45. DAL MAKHNI

Tradisjonell punjabi linserett kokt i en rik smak av hvitløk og ingefær med kremet saus og et hint av ghee smør. (L)

46. CHANA MASALA

Kikerter kokt med løk, tomater, koriander og krydder. (G)

47. PANEER CHILI

Hjemmelaget indisk ost marinert og fritert med kokkens hemmelige krydderblanding, deretter sautert med paprika, løk og hodekål.(L,E,N)

48. PANEER KARAHI

Punjabi stil av matlagning blir brukt for å tilberede hjemmelaget indisk ost med løk og paprika i løksaus.(L)

49. MANCHURION

Vegetar dimplings fritert og dunket i en saus som eksploderer med sødme og sure smaker.(L)

53. NAVRATTAN BIRYANI

Sesongens grønnsaker tilberedt i lag med Basmati-ris, løk, paprika, tomater, nøtter og krydder.(G)

Barne Meny

54 CHICKEN TIKKA

Mildt krydret benfri kylling servert med ris, pommes frites og salat.

55. CHICKEN MALAI TIKKA

Kylling marinert i saus av cashewnøtter og fløte, servert med ris og pommes frites.

56. VEG CUTLETS.

Ferske grønnsaker belagt med mildt krydret brødsmuler og fritert. Serveres med pommes frites og salat.

57. POTATO ROLLS

Kokte poteter belagt med mild krydret brødsmuler, fritert og serveres med dampet sesongs ferske grønnsaker.

Nan

58. NAN

Flatt, syrnet håndlaget indisk hvete-brød

59. PESHWARI NAN

Nan fylt med revet kokos, rosiner og nøtter. SØT!

60. CHEESE NAN

Nan fylt med løk og ost. Nan filled with onions and cheese

61. GARLIC NAN

Kongereker tilberedt i en rik fløyelsmyk og aromatisk makhni saus.(L,SK)

62. AMRAJ RAITA

Yoghurt blandet med grønnsaker og krydder.

Allergier

G: GLUTEN (hvetemel, sammalt mel)/GLUTEN (wheat flour, wholemeal flour) S,K: SKALLDYR/SHELLFISH E: EGG/EGG F: FISK/FISH P: PEANØTTER/PEANUTS S,O: SOYA/SOYA L: MELK (LAKTOSE)/MILK(LACTOSE)N: NØTTER (cashewnøtter og mandler)/NUTS (cashew nuts and almonds) S,L: SELLERI/CELERY S,E,N: SENNEPSFRØ/MUSTARD SEEDS S,E,S: SESAMFRØ/SESAME SEEDS S,V,O: SVOVELDIOKSID/SULFUR DIOXIDE L,U: LUPIN/LUPIN B,L,Ø: BLØTDYR/MOLLUSCS